Maison

Interiør styling

Styling fremhæver din virksomheds identitet og viser dine kunder, hvem virksomheden er og hvad den står for. Den visuelle præsentation er vigtig uanset om du vil tage billeder til print eller SoMe, deltage i en messe eller style en butik eller showroom.

Fotostyling

Når der skal tages billeder til print, SoMe og pressemateriale, skaber jeg en æstetisk styling med respekt for dine produkter.

Messestyling

Din messeindretning skal afspejle dit brand og tiltrække nuværende og potentielle kunder til jeres stand. Jeg udvikler et styling koncept, som sikrer din stil.

Butiksstyling

Dine kunder skal inspireres og motiveres til at købe dine produkter, når de træder ind i din butik eller showroom. Jeg skaber den interiør styling, der sikrer, at det lykkedes.

Skaber flotte billeder til dit pressemateriale

Placerer dine produkter i de rette omgivelser

Viser dine produkter fra deres bedste side

Formidler den rigtige stemning til dine kunder

HVORFOR ER INTERIØR STYLING VIGTIGT?

Styling af dine produkter øger salget

Den rigtige styling af din messestand skiller din virksomhed ud fra mængden

Butiksvindueudstillinger tiltrækker kunder

Styling inspirerer dine kunder

Den bedste måde at sælge dine produkter på er ved at vise dem frem

Styling af produkter tiltrækker den rigtige målgruppe

Du kan bruge mig som kreativ sparringspartner før en fotosession, messedeltagelse eller butiksstyling. Jeg udvikler stylingkoncept, moodboard og layoutplan, som du implementerer.

Sparringspartner

Du kan bruge mig til at udvikle en helhedsløsning i forbindelse med en fotosession, messedeltagelse eller butiksstyling. Jeg tager ansvar for hele processen - alt fra idé til færdig styling.

Helhedsløsning

Du er velkommen til at booke mig til en uforpligtende snak, hvor vi snakker om dine behov, ønsker og forventninger. Vi kan mødes telefonisk og digitalt. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Book en snak
Sorry, no posts matched your criteria.