Maison

Title Image

SoMe samarbejde

Sociale medier øger salgspotentialet – skal du være med?

Danskerne elsker at handle online, og de sociale medier står for en stor del af salgspotentialet. På de sociale medier kan du skabe tættere kontakt med dine kunder og skabe mere synlighed og vækst i salget. Derfor er din online tilstedeværelse vigtigere end nogensinde. Lad mig hjælpe med at opbygge og styrke din virksomheds SoMe-univers.

Kom godt i gang med SoMe

En god SoMe-strategi er vigtig for succesfuldt at etablere din virksomhed på de sociale medier. Jeg hjælper dig med at udvikle en strategi og sørger for, at du kommer godt fra start. Jeg sørger for, at tilstedeværelsen på de sociale medier afspejler din virksomheds kerneværdier og visuelle identitet – og ikke mindst inspirerer og tiltrækker din målgruppe.

Produktion af SoMe-indhold

Det er vigtigt at holde liv i dine sociale medier, når du er kommet godt i gang. Jeg hjælper dig med at producere smukt og værdiskabende indhold – fotostyling, fotoskydning, video, redigering og tekstforfatning. Derudover står jeg gerne for den daglige planlægning og opdatering af dine sociale medier.

Samarbejde på SoMe

Du har mulighed for at præsentere dine produkter på min Instagram gennem et betalt partnerskab. Hvis dine produkter matcher By Malins identitet, kan de styles, fotograferes og filmes, så de både passer ind i din og min visuelle historie.

Besøg min Instagram side

75

foretager en handling efter de er blevet inspireret af et opslag på Instagram

44

af forbrugerne siger, at deres shoppingadfærd påvirkes af Facebook

60

opdager nye produkter på Instagram

26

af Facebook brugere, der klikkede på annoncer, foretager et køb

87

87 % af online forbrugere føler, at sociale medier hjælper dem med at tage købsbeslutninger