Maison

Title Image

Boligindretning

Få dine indretningsdrømme opfyldt
Indretningsarkitekt By Malin

Hjælp til boligindretning i Odense og resten af Danmark: æstetik, personlighed og hygge ind i dit hjem

Hvis du gerne vil prioritere din boligindretning, men ikke føler, at din kalender eller din kreativitet tillader det, er du landet det helt rigtige sted. Jeg tilbyder hjælp til boligindretning og jeg vil elske at hjælpe dig med at skabe de allerbedste rammer for dig og din familie. Rammer, som er både hyggelige og funktionelle, men som vigtigst af alt passer til dig. Dit hjem er et sted, hvor du slapper af, samler energi og er sammen med dine venner og din familie. Det er et sted, hvor du skal føle dig tryg og virkelig trives. Derfor synes jeg også, det er så vigtigt, at dit hjem afspejler, hvem du er.

Glade kunder som fået hjælp til boligindretning

"Havde et kæmpe ønske, om at give vores datter et nyt skolepigeværelse lige som jeg ved hun kunnet tænke sig på hendes 7 års fødselsdag. Jeg kontaktede Malin 'By Malin indretning og Syling' og vi blev hurtigt enige om udtryk og design, og gav ellers Malin fritspil og hun kunne ikke have ramt mere plet, fordi det ansigtsudtryk min datter havde, da hun åbnede døren til sit nye værelse, kan ikke engang beskrives, hvor tilfredse vi alle er for resultatet".

Lene

"En rigtig god oplevelse. Fra første minut har Malin forsøgt at danne sig et indtryk af hvem vi er og i hvilken retning indretningen skal være. Lytter meget til vores ønsker, men udfordrer samtidig det vi "plejer". Hun ser med nye øjne der hvor vi andre er hjemmeblinde. Kan varmt anbefales".

Alice

"Jeg havde brug for at pifte vores soveværelse op og kontaktede Malin, da jeg har set hendes kreative idéer og fine indretninger på Facebook. Malin præsenterede et moodboard med farver, møbler, tips og idéer til indretning, som jeg implementerede. Resultatet blev rigtig godt".

Celia, Odense

"Samarbejdet med Malin oplevede jeg helt fantastisk. Hun har været tro imod mit budget og har virkelig fået skabt en indretningen som harmonere så godt med den jeg er, samtidig med, at hun har tænkt ud af boksen og igennem hendes kreative tilgang, givet mit hjem et smukt løft, hvor jeg nu føler mig helt og aldeles hjemme".

Christine, Fredericia

Hvis du ønsker min hjælp til boligindretning, er der forskellige muligheder. Du kan både få en helhedsløsning, hvor jeg hjælper dig lige fra idéfasen til den færdige indretning, eller du kan booke en indretningskonsultation, hvor jeg fungerer som din sparringspartner, men hvor du selv fører indretningen ud i livet. Det er også muligt at booke online indretningshjælp. Du kan læse mere om mulighederne her på siden. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig på 21 36 14 85, hvis du har spørgsmål. Jeg har min base i Odense, men hjælper kunder med indretningsopgaver i hele Danmark. 

Helhedsløsning: Fra idéfasen til den færdige indretning

Forestil dig et hjem, der er indrettet, så det opfylder dine behov og afspejler din personlige smag – din egen lille oase. Uanset om det er et enkelt rum eller hele boligen, du vil have til at spille, så hjælper jeg dig i mål med dine indretningsdrømme. Vi går fra idé til færdig løsning og vi kigger på materialevalg, farvevalg, møbler, boliginteriør og styling. Jeg er først færdig, når du står med et færdigindrettet hjem eller rum. I forbindelse med et renoveringsprojekt kan jeg også tage projektlederrollen og stå for f.eks. tidsplan og kontakt til håndværkere. Jeg står klar til at hjælpe dig med at skabe det hjem, som du drømmer om.

boligstyling vindueskarm

Boligindretning og kreativitet: Få friske øjne på dit hjem med en indretningskonsultation

Har du nogle konkrete udfordringer med jeres indretning, som du simpelthen ikke kan se dig ud af? Eller trænger du bare til fornyelse i dit hjem? Skal du bygge nyt? Måske du gerne selv vil stå for indretningen? Og derved også undgå en større økonomisk investering. Så er en indretningskonsultation måske noget for dig. Med en indretningskonsultation kan du bruge mig til at komme i gang med processen. Du får mine inputs og forslag til, hvad du kan gøre - og så er det helt op til dig, hvilken vej du vælger at gå bagefter. Du kan også få hjælp til et specifikt problem, som du selv har set dig blind på og derfor ikke kan løse alene. Vi mennesker er vanemennesker. Derfor kan du også let komme til at sidde fast i, hvordan du har gjort (og boet) de sidste mange år. Det kan være svært at se mulighederne i sit eget hjem. Også selvom du måske godt kan se de udfordringer, I har, men som du alligevel ikke rigtigt kan se dig ud af. Men vid, at mulighederne også findes i jeres hjem. Også selvom I har boet der i mange år.

Online indretning: sparring til at selv indrette dit hjem

Du vil gerne selv indrette dit hjem, men du kunne godt tænke dig sparring til, hvordan du skal starte. Du har måske brug for at få visualiseret dine indretningsdrømme og ønsker i et moodboard, måske vil du have tips og idéer til, hvordan du opnår en særlig stil eller stemning i dit hjem, eller måske har du brug for konkret hjælp til at vælge de rigtige møbler og boliginteriør. Med online indretning får du min hjælp til at komme i gang eller komme videre med dit indretningsprojekt.

Dit hjem er din base. Derfor betyder det rigtig meget for mig at få lov til at hjælpe dig

Det er en kæmpe ære for mig at blive inviteret ind i jeres hjem. Jeres base. Jeg ved godt, det kan være grænseoverskridende. Især når der er ting, som du måske ikke engang selv er tilfreds med. Men husk på, at der findes få ting, der er så personlige som boligindretning. Jeg dømmer ikke rigtigt eller forkert, når jeg træder ind i dit hjem. Jeg fornemmer, hvad jeres families behov er, og hvordan vi sammen kan opfylde dem bedst muligt – samtidig med at jeres stil og personlighed skinner igennem.

Det kan være svært selv at sætte fingeren på, hvorfor indretningen i dit hjem ikke fungerer. Min opgave som indretningskonsulent er af forstå dine behov og ønsker, og at få funktionalitet og æstetik at gå op i højere enhed – på en måde, der udstråler DIG. Jeg indretter ikke ud fra en specifik indretningsstil og jeg præsenterer aldrig standardløsninger. Derfor tager jeg ikke automatisk udgangspunkt i mine leverandørers produkter, når jeg udvikler et indretningskoncept til dig. Det er virkelig vigtigt, at vi trives i vores hjem. Du bruger så mange timer der, at det er altafgørende, at det både opfylder dine praktiske behov, samtidig med at stemningen er varm og hyggelig.

Hvad koster boligindretning?

Det er meget individuelt, hvad hjælp til boligindretning koster i kroner og ører, da det afhænger opgavens omfang. Derfor er det letteste, at du enten ringer til mig på 21 36 14 85 eller kontakter mig via formularen her. Så kan du fortælle mig lidt om dine udfordringer, dine forventninger og dit budget.