Maison

Title Image

Messestand: Blikfang i et hav af brands

Messestand: Blikfang i et hav af brands

Et af de største og vigtigste formål med en messestand er at skille sig ud. Messestanden skal skabe blikfang og vække nysgerrighed hos forbipasserende besøgende.  

Charlotte, stifter og ejer af Spliid, tog kontakt til By Malin indretning & styling, da hun havde brug for hjælp til at udvikle et messestand design til Spliids deltagelse på Formland (www.formland.com), som visualiserede det relativt nystartede brand. Hun ønskede en messestand, som var inspirerende og overdådig, hvor sort, guld og jordnære farver kombineredes med træ, messing og bambus. 

“Malin har stået for indretning og styling af min messestand til Formland. Der er mange ting man skal have styr på til sådan en messe, så det var en lettelse, at jeg kunne slappe af i forhold til messeindretning og koncentrere mig om alle de andre arbejdsopgaver. Malin er virkelig sød og nem at arbejde sammen med. Hun forstod at gribe de idéer, jeg havde, og videreføre dem til et færdigt super godt resultat”. 

Jeg udviklede et messestand design med 2D plantegning, mockups og produktliste, og var ansvarlig for indretning og styling af messestanden 

Skal din virksomhed besøge en messe? Kontakt mig for en uforpligtende samtale omkring messestand design på tlf. 21 36 14 85 eller mail kontakt@bymalin.dk  

Date: