Maison

Title Image

Kantineindretning

Kantineindretning

I forbindelse med at SK Caravan fik etableret 3 nye kontor og en ny kantine, tog de kontakt til By Malin indretning & styling blandt andet med et ønske om en hyggeligere indretning af deres kantine.

En kantine er ofte mere end et spisested, det er også et mødested. Hér kan medarbejderne socialisere hver dag, men det kan også bruges til møder og sociale arrangementer som f.eks. julefrokost. SK Caravans kantineindretning var rimelig intetsigende og manglede både charme og hygge.

Budgettet var begrænset, og der var ikke et ønske om at udskifte møbler eller ændre i kantinens møblering. Jeg udviklede et koncept for SK Caravans kantineindretning, som gik i tråd med virksomhedens fokus og daglige drift. SK Caravan sælger campingvogne, autocampere og campingudstyr, og indretningen af kantinen tog derfor udgangspunkt i sommer og havehygge. Ternede duge, rispapirlamper, planter og lanterner var med til at skabe en hyggelig kantineindretning, som havde en tydelig kobling til SK Caravans værdier.

Vil I også have hjælp til indretning af virksomhedens kantine? Kontakt mig på tlf. 21 36 14 85 eller kontakt@bymalin.dk for en uforpligtende samtale om jeres kantineindretning.

Date: