Maison

Title Image

Indretning af klinik: Fra intetsigende til harmonisk og funktionel

Indretning af klinik

Da Krop og Sind Fysioterapi rykkede i nye lokaler, stod de med en klinik som med sine sorte og hvide vægge trængte til en opdatering. Ønsket var en harmonisk klinikindretning som inviterede til ro og samtale, men som også opfyldte de funktionelle behov som briks og skrivebord.  

Stine, stifter og ejer af Krop og Sind Fysioterapi, kontaktede By Malin indretning & styling for at få hjælp med indretningen af klinikken. De ønskede en møbleringsplan, som sikrede den bedst mulige brug af klinikkens kvadratmeter, og at få skabt en klinikindretning som harmonerede og understøttede klinikkens værdier.  

Indretningen af klinikken blev løst til perfektion. Malin var god til at lytte til mine behov og komme med løsningsforslag, som jeg nemt kunne implementere. Hun er modig i sine forslag og tør rykke på ens grænser og forestillinger om, hvordan indretning “bør” se ud. Det har givet mening for mig.” 

Vil du også have hjælp til/med indretning af din klinik, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 21 36 14 85 eller kontakt@bymalin.dk for en uforpligtende samtale.  

Date: