Maison

Title Image

Fotostyling der belyser produktet

Fotostyling der belyser produktet

Styling af dine produkter gør den helt store forskel for, om kunden kan se dem for sig som en del af deres hverdag. Derfor arbejder jeg på at vise produktet fra sin bedste side, når jeg udfører en produktstyling opgave. 

Da Ledvance, som producerer energivenlig smart-belysning, kontaktede By Malin indretning og styling, var det med henblik på, at jeg skulle style forskellig LED belysning i forskellige miljøer til fotos, der skulle bruges på sociale medier. Briefen lød på, at de ønskede flotte billeder af deres produkter i nordiske hjem, og derudover havde jeg nogenlunde kreativ frihed.  

“Malin formåede at tage billeder, hvor produkterne var i fokus, men man stadig kunne se, at omgivelserne var i nordiske moderne hjem, som var det, vi efterspurgte. Malin var lige fra start hurtig til at vende tilbage på henvendelser, kommentarer, forespørgsler m.m. Hele oplevelsen var derfor rigtig god, da vi vidste, at hun ville levere, hvad vi efterspurgte til tiden.” 

Mangler du fotomateriale, hvor dine produkter ses fra deres bedste side? Kontakt mig for en uforpligtende samtale om produktstyling på tlf. 21 36 14 85 eller mail kontakt@bymalin.dk 

Category:

Date: