Maison

Title Image

Om By Malin

Din indretningskonsulent

Jeg arbejder som indretningskonsulent, fordi jeg tror på, alle fortjener at trives. Både hjemme og på arbejdet

Velkommen til mit indretningsunivers, hvor vi sammen skaber smukke, funktionelle og personlige rum. Det gælder både i private hjem og i virksomheder. Min interesse for interiør styling og indretning har jeg haft siden jeg var barn, hvor jeg konstant rykkede rundt på møblerne på mit børneværelse og altid havde gang i et eller flere kreative projekter.

Jeg kan slet ikke lade være med hele tiden at få ny inspiration. Jeg elsker at forny mig hele tiden – at vokse mentalt. Derfor elsker jeg også at rejse med min familie. Fordi der findes så meget inspiration ude i verden.

Jeg hjælper mennesker med indretning, fordi jeg helt grundlæggende bare har et ønske om, at andre skal have det godt. Både på deres kontor og hjemme i deres stue. Det har altid interesseret mig. Da jeg gik igennem en svær periode i mit liv, gav indretning mig ny energi – samtidig med at det gav mig følelsen af at have en tryg base, jeg kunne lande i. Den følelse vil jeg gerne give videre til andre.

Trivsel har altid drevet mig, og derfor blev jeg nødt til at forfølge min drøm, så jeg kan hjælpe andre med at have det godt der, hvor de arbejder, og der, hvor de bor. Det var sådan By Malin opstod. Her kan du høre mere om tankerne bag by Malin og lære mig lidt bedre at kende.

Vores omgivelser er vigtige for, hvordan vi har det

Det betyder noget, om vi trives. Og omgivelserne er en stor del af den trivsel. Jeg ser mig selv som en problemløser. Jeg kan simpelthen ikke lade være. Og det ér et problem, hvis omgivelserne ikke er på plads i dit hjem eller på din arbejdsplads.

I mange år har jeg arbejdet med kommunikation og branding. Jeg har været i virksomhederne og mærket, hvor meget det betyder, at den rette setting er på plads. Derudover har jeg en baggrund i projektledelse, som gør mig i stand til at gribe alle de bolde, du skyder i min retning. Jeg er god til at gribe dine opgaver, fordi jeg ikke kun er en kreativ person. Jeg kombinerer den kreativitet med overblik over hele processen, så du kan komme i mål med dine visioner. Vores samarbejde er netop det. Vi er nødt til løbende at være i kontakt, så vi hele tiden sikrer os, at vi er på vej samme sted hen. Og så vi kan tilpasse undervejs, hvis det bliver nødvendigt.

For mig handler indretning ikke kun om møbler – det handler om stil, personlighed og om at føle sig godt tilpas

Når jeg hjælper mennesker med deres indretning og styling – hvad end det er på hjemmefronten eller arbejdspladsen, mener jeg ikke kun det handler om at vælge de rigtige møbler. Det handler om stil, stemning og personlighed. Og for virksomhederne især handler det om, at vi får brandingen på plads gennem indretningen.

Jeg kigger på helhedsperspektivet, og jeg tager altid udgangspunkt i, hvor du er. Det er din hverdag – og dig, der skal leve med det – derfor skal det passe til dig – ingen andre. Det gælder også økonomien i boligindretningen. Planerne skal lægges efter dine ressourcer, så du rent faktisk kan nå i mål med de ønsker, du har.

Den del spænder sjældent ben for, hvor succesfuld boligindretningen bliver. Tværtimod. For vi kan sagtens bruge de ting, du allerede har. Faktisk gør dét det kun lettere for mig at ramme ind i jeres personlige stil – selvfølgelig optimeret ud fra den faglighed, jeg kommer med. Dine ting er en del af dig; vi ser bare på dem i et nyt perspektiv. Vi optimerer og gør tingene bedre – det elsker jeg at få lov til at gøre.

Jeg hjælper dig med at finde frem til din egen stil

Jeg elsker teak, genbrugskeramik og jordnære farver, og min stil kan nok bedst beskrives som moderne retro. Som indretningskonsulent følger jeg selvfølgelig med i, hvad tidens tendenser er. Men først og fremmest skal vi skabe et æstetisk og funktionelt rum, der passer til netop dig.

For mig handler indretning nemlig ikke om, hvad der er moderne eller trendigt. Indretning er ikke en kasse, du skal presses ned i. Derfor bruger jeg også mere tid end de fleste på at lære mine kunder at kende i opstartsfasen. For hvem er du? Hvad har du af ønsker, drømme og visioner? Hvad er dine udfordringer med at nå i mål med de ting, du gerne vil? Det er her vi starter.

For vi skal finde frem til din egen stil. Ikke hvilke farver eller trends, som moden dikterer. Og heller ikke, hvad der er min personlige stil. Jeg plejer at sige, at jeg selvfølgelig har en meget karakteristisk personlig stil – men den træder i baggrunden, når jeg hjælper mine kunder. Én ting har vi dog oftest til fælles: Vi kan lide varme og hygge i indretningen – og vi ønsker alle sammen at skabe et sted, der er rart at være.

Indretning med genbrug: Jeg sætter en ære i at bruge de ting, du har. Ting, der er vigtige for dig

Jeg vil gerne arbejde med genbrug – det du har i forvejen kan vi bruge på en ny måde.

Både miljømæssigt, men også for at bevare essensen af dig i den indretning, vi finder frem til i fællesskab. I mit virke arbejder jeg med forandringer og forbedringer i stedet for bare at smide ud og købe nyt som erstatning. Både af hensyn til miljøet, men som sagt også, fordi jeg mener, det er der vi kan få både den personlige og hyggelige stemning frem i din indretning. Oftest handler problemer med indretning om, at du sidder fast i vaner og den måde, du altid har gjort tingene på. Hvis vi i stedet anskuer tingene fra nye vinkler og bruger dem på nye måder, kan vi sammen skabe indretning, der bliver fuld af både personlighed og hygge.