Maison

Title Image

Om By Malin

Din indretningskonsulent

Indretningskonsulent for dig, der ønsker et trygt og professionelt samarbejde for dit næste indretningsprojekt

Velkommen til mit indretningsunivers, hvor vi sammen skaber smukke, funktionelle og personlige rum – både i private hjem og hos virksomheder. Jeg hjælper mennesker med indretning, fordi jeg helt grundlæggende har et ønske om, at andre skal have det godt. Både på deres kontor og hjemme i deres stue. Derfor værner jeg om de ting, der betyder noget for dig i dine omgivelser. Min tilgang til dit indretningsprojekt er altid nysgerrig og entusiastisk med fokus på at optimere det visuelle – om det så er i boligen eller på kontoret.

Projektleder såvel som kreativ sparringspartner

I mange år har jeg arbejdet med kommunikation og branding. Jeg har været en del af virksomhederne og ved, hvor meget det betyder, at de rette omgivelser er på plads. Derudover har jeg en baggrund i projektledelse, som gør mig i stand til at gribe alle de bolde, du skyder i min retning. Jeg tager ansvar for den kreative proces og planlægningen af hele forløbet, så vi kan komme i mål med dine visioner.

To vigtige principper, når du samarbejder med mig:

Den personlige stil

Som indretningskonsulent følger jeg selvfølgelig med i, hvad tidens tendenser er. Men først og fremmest skal vi skabe et æstetisk og funktionelt rum, der passer til netop dig. For mig handler indretning nemlig ikke om, hvad der er moderne eller trendigt. Indretning er ikke en kasse, du skal presses ned i. Derfor bruger jeg også mere tid end de fleste på at lære mine kunder at kende i opstartsfasen. For hvem er du? Hvad har du af ønsker, drømme og visioner? Hvad er dine udfordringer med at nå i mål med de ting, du gerne vil? Det er her vi starter.

Indretning med genbrug

I mit virke arbejde jeg med forandringer og forbedringer i stedet for bare at smide ud og købe nyt som erstatning. Derfor vil jeg arbejde med genbrug. Det du har i forvejen, kan vi bruge på en ny måde – både miljømæssigt og for at bevare essensen af dig den indretning, vi finder frem til i fællesskab. Oftest handler problemer med indretning om, at du sidder fast i vaner og den måde, du altid har gjort tingene på. Hvis vi i stedet anskuer tingene fra nye vinkler og bruger dem på nye måder, kan vi sammen skabe indretning, der bliver fuld af både personlighed og hygge.