Maison

Title Image

Indretningskonsultation

Få friske øjne på din indretning

Kom i mål med din indretning - book en indretningskonsultation

Måske kender du til mislykkede indretningsforsøg og har lavet mange fejlkøb, som du nu gerne vil undgå. Du har måske brugt flere forsøg på at indrette dit hjem, men du er stadig ikke tilfreds med resultatet. Du vil gerne selv indrette dit hjem, men du har brug for lidt indretningshjælp for at få friske øjne på din indretning.

Vidste du, at vi i gennemsnit bruger 70 % af tiden indenfor. Og lige præcis derfor, bør dit hjem være en oase, hvor du kan koble af og nyde tiden sammen med venner og familie.

Indretningskonsultationen tager udgangspunkt i dig

Indretningskonsultationen tager udgangspunkt i dine behov, udfordringer og ønsker. Jeg kommer hjem til dig og vi drøfter de indretningsudfordringer, som du står med. Du får rådgivning og hjælp til at skabe det hjem, som du drømmer om.

På mødet;

  • afklarer vi dine ønsker til indretningen
  • kommer jeg med konkrete forslag på, hvordan du kan opnå dine ønsker
  • præsenterer jeg, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå i mål med din indretning

Se hvad andre siger om indretningskonsultationen

Malin har med respekt og indlevelse for vore ønsker og valg formodet at komme med nye ideer til løsningen af vores mellemstue. Vi er blevet bekræftet i at vores ideer ikke har været så tossede og så har Malin kommet med ideer til den sidste finish. Malin ser indretningen med nye øjne der hvor vi andre er blinde. Desuden er hun sød og imødekommende og meget lyttende overfor vores behov og ønsker. Kan varmt anbefales.

Anne

Havde en super oplevelse ved besøg af Malin. Hun forstod at lytte til vores ønsker og kom med god og forfriskende input til nye ideer til indretning af vores nyrenoverede stue. Kan kun give hende den bedste anbefaling

Ulla

"En rigtig god oplevelse. Fra første minut har Malin forsøgt at danne sig et indtryk af hvem vi er og i hvilken retning indretningen skal være. Lytter meget til vores ønsker, men udfordrer samtidig det vi "plejer". Hun ser med nye øjne der hvor vi andre er hjemmeblinde. Kan varmt anbefales".

Alice

Hvad koster en indretningskonsultation?

Det koster kun 2.500 DKK inkl. moms og kørsel på Fyn (udenfor Fyn afregnes kørsel med 3 kr/km + eventuelle omkostninger for bro/færge) for en 3 timers konsultation inkl. forberedelse.

Når du booker en indretningskonsultation får du:

  • Individuelt møde med mig som indretningskonsulent hjemme ved dig
  • Møde som tager udgangspunkt i dig, dine behov og dine ønsker
  • Indretningshjælp med konkrete indretning/stylingforslag på stedet
  • Du har mulighed for at kontakte mig med et relevant spørgsmål efter indretningsrådgivningen
  • Kørsel er inkluderet på Fyn. Udenfor Fyn påregnes et kørselsbeløb på 3 kr. pr. km.

Du kan tilkøbe:

  • Noter fra indretningsrådgivningen med links: 500 kr.
  • Research på nettet, telefonisk, butikker: 800 kr. pr. time.
Jeg glæder mig til at være sparringspartner på indretning af dit hjem.

De bedste hilsner

Malin