Maison

Title Image

Boligindretning

Få dine indretningsdrømme opfyldt
Indretningsarkitekt By Malin

personlighed, hygge og æstetik ind i dit hjem
Indretningshjælp i Odense og resten af Danmark

Vores omgivelser har stor betydning for vores trivsel, og vi tilbringer det meste af vores tid i hjemmet – derfor er boligindretning vigtigt. Men det kan være svært af finde tiden, overskuddet eller kreativiteten til at skabe lige præcis de rammer, der forudsætter den bedste trivsel for dig og din familie. Som indretningskonsulent står jeg klar til at hjælpe. Indretningen i dit hjem bør være hyggelig og funktionel, men vigtigst af alt bør den passe til dig og din familie. Dit hjem er et sted, hvor du slapper af, samler energi og er sammen med dine venner og din familie. Det er et sted, hvor du skal føle dig tryg og virkelig trives. Derfor mener jeg også, det er så vigtigt, at indretningen i dit hjem afspejler, hvem du er. 

Min opgave som indretningskonsulent er at forstå dine behov og ønsker. Funktionalitet og æstetik skal gå op i en højere enhed – på en måde, der udstråler DIG. Jeg indretter ikke ud fra en specifik indretningsstil, og jeg præsenterer aldrig standardløsninger. 

Kontakt mig, hvis vi sammen skal skabe dit drømmehjem. 

Glade kunder som fået hjælp til boligindretning

"Havde et kæmpe ønske, om at give vores datter et nyt skolepigeværelse lige som jeg ved hun kunnet tænke sig på hendes 7 års fødselsdag. Jeg kontaktede Malin 'By Malin indretning og Syling' og vi blev hurtigt enige om udtryk og design, og gav ellers Malin fritspil og hun kunne ikke have ramt mere plet, fordi det ansigtsudtryk min datter havde, da hun åbnede døren til sit nye værelse, kan ikke engang beskrives, hvor tilfredse vi alle er for resultatet".

Lene

"En rigtig god oplevelse. Fra første minut har Malin forsøgt at danne sig et indtryk af hvem vi er og i hvilken retning indretningen skal være. Lytter meget til vores ønsker, men udfordrer samtidig det vi "plejer". Hun ser med nye øjne der hvor vi andre er hjemmeblinde. Kan varmt anbefales".

Alice

"Jeg havde brug for at pifte vores soveværelse op og kontaktede Malin, da jeg har set hendes kreative idéer og fine indretninger på Facebook. Malin præsenterede et moodboard med farver, møbler, tips og idéer til indretning, som jeg implementerede. Resultatet blev rigtig godt".

Celia, Odense

"Samarbejdet med Malin oplevede jeg helt fantastisk. Hun har været tro imod mit budget og har virkelig fået skabt en indretningen som harmonere så godt med den jeg er, samtidig med, at hun har tænkt ud af boksen og igennem hendes kreative tilgang, givet mit hjem et smukt løft, hvor jeg nu føler mig helt og aldeles hjemme".

Christine, Fredericia
Boligindretning stue af indretningsarkitekt Malin Burström Gandrup fra By Malin - indretning og styling.

Helhedsløsning: Fra idéfasen til den færdige indretning

Forestil dig et hjem, der er indrettet, så det opfylder dine behov og afspejler din personlige smag – din egen lille oase. Uanset om det er indretningen i et enkelt rum eller hele boligen, du vil have til at spille, så hjælper jeg dig i mål med dine indretningsdrømme. Som indretningskonsulent hjælper jeg dig med alle trin i processen, lige fra de første idéer til det færdige resultat. Vi kigger på materialevalg, farver, møbler, boliginteriør og styling. Og ingen idé er for lille eller for stor – sammen finder vi en løsning.

boligstyling vindueskarm

Boligindretning og kreativitet: Få friske øjne på dit hjem med en indretningskonsultation

Har du nogle konkrete udfordringer med indretningen i dit hjem, som du simpelthen ikke kan se dig ud af? Eller trænger du bare til fornyelse i dit hjem? Skal du bygge nyt? Måske du gerne selv vil stå for indretningen, og derved også undgå en større økonomisk investering? Så er en indretningskonsultation måske noget for dig. Med en indretningskonsultation kan du bruge mig til at komme i gang med processen, hvor du får mine input og forslag til, hvad du kan gøre. Du kan også få hjælp til et specifikt problem, som du selv sidder fast i og ikke kan løse alene. Vi er vanemennesker. Derfor fanges vi nemt i de samme rutiner og den samme indretning i mange år, og det kan være svært at mulighederne i sit eget hjem. Men de er der, og jeg kan som indretningskonsulent hjælpe med at finde dem.

Indretningsarkitekt Malin Burström Gandrup arbejder ved computer.

Online indretning: Sparring til selv at indrette dit hjem

Du vil gerne selv indrette dit hjem, men du kunne godt tænke dig idéer til indretning og sparring til, hvordan du skal starte. Du har måske brug for at få visualiseret dine indretningsdrømme og ønsker i et moodboard. Måske vil du have tips og idéer til, hvordan du opnår en særlig stil eller stemning i dit hjem. Eller måske har du brug for konkret hjælp til at vælge de rigtige møbler og boliginteriør. Med online indretning får du hjælp til at komme i gang eller komme videre med dit indretningsprojekt.

Dit hjem er din base

Det kan være grænseoverskridende at bringe en udefrakommende ind i sit hjem. Derfor er det vigtigt for mig at understrege, at jeg hverken dømmer rigtigt eller forkert, når jeg træder ind i dit hjem. Som indretningskonsulent fornemmer jeg, hvad dine og din families behov er, og hvordan vi sammen kan opfylde dem bedst muligt – samtidig med at din stil og personlighed skinner igennem.  

Det kan være svært at sætte fingeren på, hvorfor indretningen i dit hjem ikke fungerer. Min opgave som indretningskonsulent er at forstå, hvad et hjem skal være for dig. Du skal være tryg og trives i dit hjem. 

Ligesom i hjemmet skal du være tryg i indretningsprocessen. Jeg tilbyder indretningshjælp, hvor dine ønsker og behov er i centrum. Læs mere om, hvad jeg kan tilbyde, eller kontakt mig for en uforpligtende samtale. 

Hvad koster boligindretning?

Det er meget individuelt, hvad hjælp til boligindretning koster i kroner og ører, da det afhænger opgavens omfang. Derfor er det letteste, at du enten ringer til mig på 21 36 14 85 eller kontakter mig via formularen her. Så kan du fortælle mig lidt om dine udfordringer, dine forventninger og dit budget.