Maison

Title Image

Fotostyling

Fotostyling: tag jeres visuelle markedsføring til næste niveau

For at få det optimale ud af salget af jeres produkter, skal de vises frem fra deres bedste side. Den visuelle repræsentation er essentiel på alle platforme, hvad enten det er på sociale medier, jeres hjemmeside eller webshop

Fotostyling er et afgørende salgsværktøj, blandt andet fordi produktbilleder er en af de vigtigste faktorer, når der købes online. Produktbilleder er bare ikke altid nok, når I vil sælge og inspirere online. Som fotostylist har jeg specialiseret mig inden for interiør styling, og jeg kan få jeres produkter frem i lyset gennem æstetisk og professionel styling. Det kalder jeg miljøbilleder. Miljøbilleder viser det bedste i jeres produkter, inspirerer jeres kunder og gør det nemmere for kunderne at forestille sig jeres produkter i deres hjem. Miljøbilleder kan også være med til at forstærke det unikke ved jeres virksomhed og være med til at positionere jer i forhold til andre på markedet.  

Andre siger at min fotostyling…

"Samarbejdet med By Malin indretning & styling har været en rigtig god proces fra start til slut. Malin var lige fra start hurtig til at vende tilbage på henvendelser, kommentarer, forespørgsler m.m. og vi vidste, at hun vil levere, hvad vi efterspurgte til tiden. Hun formåede at style og tage billeder, hvor produkterne var i fokus, men man stadig kunne se, at omgivelserne var i nordiske moderne hjem, som var det vi efterspurgte. Hendes billeder er iøjnefaldende. Vi vil klart anbefale en fotostyling ved By Malin indretning & styling til andre, da hun var god til at lytte efter vores ønsker til fotostylingen samtidig med, at hun kom med egne inputs, hvilket gav et super godt resultat".

LEDVANCE

"Malin har virkelig lyttet til, hvilken type af produktbilleder vi skulle bruge. Hun har taget nogle meget flotte billeder og jeg kan klart anbefale By Malin indretning & styling, hvis man skal have hjælp til fotostyling og produktbilleder".

Living by Thyssen

I kan booke mig som freelance interiør stylist, hvor jeg vil sikre, at jeres visuelle markedsføring er æstetisk, afspejler jeres identitet og fanger målgruppen. Jeg tilbyder også at fotografere miljø- og produktbilleder til jeres online kanaler – fx webshop, hjemmeside og sociale medier. I forbindelse med større opgaver inden for interiør styling og fotostyling samarbejder jeg gerne med jeres egen fotograf eller anbefaler en fotograf i mit netværk. Derudover tilbyder jeg styling samarbejde gennem min Instagram profil, hvor jeg til mine følgere kan sikre eksponering af jeres produkter.  

Hver styling er skræddersyet det specifikke produkt, så I får det størst mulige udbytte. Kontakt mig, og giv dine produkter den nødvendige opmærksomhed. Det kan mærkes på bundlinjen. 

Fotostyling på abonnement

Bruger du leverandørernes produktbilleder (som alle andre også bruger) til dine online kanaler, fordi du ikke har tid til at style og fotografere produkterne, så de passer til din virksomhed? Så har du brug for fotostyling på abonnement. Med en smart abonnementsløsning gør du markedsføring af produkter nemmere for dig selv samtidigt med, at du får unikke billeder af de produkter, du sælger. Du vælger én abonnementsløsning, sender produkterne til mig, og jeg sørger for styling og fotografering, så du hele tiden har lækre billeder til dine online kanaler. Når du har valgt en abonnementsløsning, tager vi et opstartsmøde og får drøftet dine ønsker og krav til styling og billeder.

 • 3149 DKK Den lille pakke / måned
 • Du får stylet og fotograferet produkter i 2 set-ups (miljøer) og du modtager i alt 6 billeder i forskellige vinkler. Når du vælger abonnement, vælger du også, om du vil have nye billeder hver måned, hver anden måned eller hver tredje måned.

  Prisen er ex moms.

   

   

 • 5449 DKK Den mellemste pakke / måned
 • Du får stylet og fotograferet produkter i 4 set-ups (miljøer) og du modtager i alt 12 billeder i forskellige vinkler. Når du vælger abonnement, vælger du også, om du vil have nye billeder hver måned, hveranden måned eller hver tredje måned.

  Prisen er ex moms.

   

   

 • 6749 DKK Den store pakke / måned
 • Du får stylet og fotograferet produkter i 6 set-ups (miljøer) og du modtager i alt 18 billeder i forskellige vinkler. Når du vælger abonnement, vælger du også, om du vil have nye billeder hver måned, hveranden måned eller hver tredje måned.

  Prisen er ex moms.

   

   

Fotostyling hos jer

Jeg tilbyder fotostyling hos jer sammen med jeres fotograf. Alle fotostyling opgaver er forskellige og prisen afhænger derfor opgavens omfang. Kontakt mig på 21 36 14 85 for en uforpligtende samtale, hvis I ønsker et samarbejde med en professionel interiørstylist. Vi finder ud af, om vi er et match og hvad, I ønsker hjælp med.