Maison

Title Image

Erhvervsindretning

Erhvervsindretning: Fordi den helt rette kontorindretning betyder noget

Vil I gerne skabe et inspirerende miljø både for jeres kunder og jeres ansatte? Men kommer I lidt til kort, når det handler om indretning? Jeg kan hjælpe jer – og jeg kan især hjælpe jer, hvis I ønsker at være kreative, gå nye veje og prøve nogle anderledes ting, end I er vant til. Erhvervsindretning er rigtig mange ting – men jeres indretning skal være et udtryk for, hvem I er. Og så skal indretningen tilgodese alle de behov, I har i hverdagen.

Jeg vil gerne hjælpe virksomheder, som tør skille sig ud i forhold til konkurrenterne. Fordi de ved, at det virker. Og fordi de helt grundlæggende ønsker at vise verden, hvem de er, fremfor et glansbillede, der ikke stemmer overens med virkeligheden.

Hvis I er modige, vil jeg elske at være modig sammen med jer. Og jeg lover, at både kunderne og medarbejderne vil belønne jeres mod.

Jeg kan både hjælpe jer med indretningen af jeres erhvervslokaler og kontor, og styling af jeres produkter til f.eks. messer og fotoshoots. Du kan læse mere om indretning til erhverv på siden her.

Og hvis I har spørgsmål, eller har brug for hjælp til en lidt anderledes opgave, er I altid velkommen til at ringe til mig på 21 36 14 85. Så finder vi et format, der passer til lige netop jeres virksomhed.

Udtalelser fra mine kunder

Jeg har haft stor fornøjelse af, at have Malin til at style i min butik. Med stor faglighed og engagement fik hun med flotte og gennemtænkte detaljer, en klar og tydelig stil frem. Malin er god til at lytte til ønsker og behov. Tak for et flot arbejde.

Nikolaj, Rotpunkt Køkken

"Selvom jeg selv syntes det går ret godt med at være kreativ og indrette, så havde jeg alligevel set mig blind på projektet. Malin havde nogle virkelig gode løsningsforslag der gjorde, at nu har jeg igen en vision for min klinik. Hun havde god sans for, at forstå og finde løsninger på, at rummet både skal give lige netop den stemning jeg ønsker, når man træder ind, og samtidig skal det være en arbejdsplads hvor der så skal være plads til materialer, udstyr, computer osv. Efter Malins besøg får jeg f.eks. pludseligt plads til både at have et stående og et siddende arbejdsbord. Så alle anbefalinger herfra!"

Jane, Familiejordemoder

"Malin lyssnade in mina önskemål och skapade inredningen till mitt nya kontor. Så glad för det! Det blev personligt med smarta lösningar. God kommunikation under hela arbetet".

Josefina, Moderskeppet

Giv jeres kunder en oplevelse, når de træder ind i
jeres erhvervslokaler

Erhvervslokaler behøver ikke være kedelige, upersonlige og kun praktiske. De kan være så meget mere, hvis I tør. Når jeg anbefaler virksomheder at få hjælp til indretningen af deres erhvervslokaler, er det ikke kun, fordi det æstetisk ser bedre ud. Det er også med til at få jer til at fremstå professionelle, samtidig med at I gennem jeres indretning virkelig stærkt kan kommunikere jeres brand og identitet. Både internt, men også over for kunder, der besøger jeres lokaler.

Faktisk mener mere end 80 % af forbrugerne, at oplevelsen de får i for eksempel en butik, er lige så vigtig som produktet eller ydelsen i sig selv. Jeres omsætning afhænger altså til dels den oplevelse, som I giver din kunde det sekund, de træder ind af døren hos jer. Uanset om I har en butik, salon eller restaurant kan jeg hjælpe jer med at skabe en skøn indretning, som tiltaler jeres kunder, og som ovenikøbet afspejler jeres brand. Med min hjælp er I sikker på, at jeres nye indretning tager udgangspunkt i både jeres medarbejdere og jeres kunders behov. Hvis I gerne vil have hjælp til indretningen af jeres virksomheds lokaler, er I velkommen til at ringe til mig på 21 36 14 85 eller kontakte mig via siden her. Så finder vi en løsning sammen, der passer til jeres virksomhed.

Indretningen af jeres kontormiljø betyder faktisk noget (også på bundlinjen)

Hvis jeres medarbejdere er glade, smitter det af på kunderne. Og hvis jeres kunder er glade, er de loyale over for jeres virksomhed – og dét kan ses på bundlinjen. Derfor betyder det noget, hvordan jeres medarbejderes fysiske arbejdsmiljø er. Det kan ganske enkelt være med til, at de præsterer bedre, fordi den helt rette indretning kan understøtte jeres virksomheds forskellige arbejdsfunktioner og samarbejdsformer. Den kan desværre også gøre det modsatte, hvis I ikke er opmærksom.

Et kontor skal opfylde mange funktioner. Derfor er det let at komme til at fokusere udelukkende på praktiske behov. Men husk på, at jeres kontor også er der, hvor jeres medarbejdere er sammen med deres kollegaer, der, hvor de har møder med kunder og samarbejdspartnere, ligesom det også er her, de hver dag løser vigtige opgaver i virksomheden. Til det har de brug for plads. Plads til både kreativ udfoldelse, fordybelse og en professionel hverdag. Med mig ombord får I en samarbejdspartner, der sætter sig ind i jeres virksomheds behov og omsætter dem til konkrete indretningsforslag. Sammen definerer vi vores samarbejde – jeg kan stå for hele processen eller fungere som sparringspartner. Det er helt op til jer.