Maison

Title Image

Indretningsydelser

Jeg tilbyder hjælp til din indretning

Siden er under opbygning

Trænger dit kontorlandskab til en opgradering? Vil du have et mødelokale, der inspirerer dine medarbejdere? Er du lige flyttet og mangler hjælp til at komme på plads? Har du brug for hjælp til at skabe det hjem, du ønsker? Er du på udkig efter en interiørstylist til at style dine produkter?  
Så er du kommet til det rette sted. Jeg er indretningsarkitekt og boligstylist, og jeg tilbyder hjælp til indretning og styling hos både private og erhverv. Mine indretningsydelser strækker sig fra boligindretning og salgsstyling til erhvervsindretning og fotostyling, og dit hjem eller virksomhed er i gode hænder, fordi jeg vægter samarbejde højt hos alle mine kunder, så opgaven er tilrettelagt dine ønsker og behov.  

Når du står med et indretningsprojekt – uanset om det er derhjemme eller på din arbejdsplads – er der mange ting at tage stilling til. Derfor tilbyder jeg helhedsplaner for dit projekt, og jeg hjælper med:

Moodboard lavet af By Malin indretning & styling
Indretningsstil

God indretning tager udgangspunkt i dig som kunde og afspejler din personlige stil eller virksomheds brand. Men det kan være svært at definere helt præcist, hvilken stil man ønsker at implementere. Du får derfor hjælp til at finde frem til den rigtige indretningsstil for dit hjem eller din arbejdsplads ved hjælp af et moodboard, som udvikles ud fra dine ønsker og behov.

Møbleringsplan

Et rums layout har stor betydning for funktionalitet, æstetik og komfort – og udvalget af møbler er placeret i kernen af dette. Det er vigtigt, at møblerne placeres hensigtsmæssigt, så dine oplevelser i rummet er i top. Med denne målsætning får du hjælp til at skabe den optimale møbleringsplan, som visualiseres i en 2D plantegning. 

Farve- og materialevalg

Valg af farver og materialer har stor indvirkning på oplevelsen og atmosfæren i et rum. Og de helt rigtige valg kan betyde forskellen mellem et uhensigtsmæssigt rum og et velfungerende design. Derfor står jeg klar til at hjælpe dig med disse vigtige valg. Du kommer ikke til at stå alene hverken med de store valg eller de små detaljer. Du får hjælp til at udvikle farve- og materialeskema, som understøtter den ønskede indretningsstil. 

Møbler og interiør

Intet rum er komplet uden de rigtige møbler og interiørelementer. De er med til at fremhæve indretningsstilen og skal både være funktionelle og æstetiske. Jeg hjælper dig med at finde de helt rigtige elementer til den rigtige pris. Den samlede plan for både indkøb og genbrug præsenteres i en produktliste.  

Malin, indretningskonsulent ved By Malin indretning & styling, styler.
Styling

Styling er uden tvivl prikken over i’et i dit indretningsprojekt, og den er vigtig for, at indretningen spiller maks. Jeg hjælper dig med den sidste styling og sikrer, at indretningen står skarp, fordi den rette styling kan gøre den helt store forskel for det ønskede udtryk. 

Projektledelse

Jeg fungerer som projektleder gennem hele processen for at sikre, at du når i mål med dit indretningsprojekt. Dette indebærer også koordinering med eventuelle håndværkere og leverandører.