Maison

Title Image

Forhandleraftaler

interiør til fordelagtige priser

Jeg har forhandleraftaler med flere danske interiørvirksomheder, hvilket betyder, at du kan købe møbler og boliginteriør til fordelagtige priser.

Bedstefars Hus
Bedstefars Hus

Bedstefars Hus sælger håndplukket industrielt, vintage og retro boliginteriør og møbler via deres Instagram profil og fysiske butik.

Instagram: Bedstefars Hus

Bloomingville

Bloomingville har et stort og bredt udvalg af boliginteriør, møbler og tilbehør til haven. Smukt design og nordisk varme kendetegner Bloomingvilles produkter.

Hjemmeside: www.bloomingville.com

Cementbord logo
Cementbord

Cementbord er en fynsk virksomhed som laver håndlavede cementborde i betonlook. Med deres design selv-løsning kan du lege med farver og udtryk, så du får det design, du drømmer om. Med koden ByMalin 10 får du 10 % rabat på sofabord og med koden ByMalin 15 får du 15 % rabat på spisebord.

Hjemmeside: www.cementbord.dk

Cozy Living

Cozy Living tilbyder et bredt udvalg af møbler, boliginteriør og køkkenting samlet i fire forskellige brands: Cozy living, BAHNE, Margit Brandt, Gorms og Miss Étoile.

Hjemmeside: www.cozyliving.dk

Ib Laursen

Ib Laursen har mere end 3500 varer i sit sortiment og her kan du finde alt til din bolig og have. Stilen kan nok bedst beskrives som ’rustik nordisk hygge’.

Hjemmeside: www.iblaursen.dk

House Nordic

House Nordic sælger det meste til hjemmet og deres sortiment har et stilrent look, som passer til de fleste hjem.

Hjemmeside: www.housenordic.dk

Living by Thyssen logo
Living by Thyssen

Living by Thyssen er en lille webshop som sælger nøje udvalgt boliginteriør. De sælger vaser, lysestage, plakater og meget andet til hjemmet fra brands som f.eks. Kunstindustrien, Margit Brandt og Müsli. Du får 10 % rabat på din bestilling, når du bruger koden livingbythyssen10.

Hjemmeside: www.livingbythyssen.dk

Re-art

Re-art er en plakatvirksomhed, som sælger unika originale og genoptrykte plakater fra gamle ugeblade. Udover at sælger plakater via deres webshop, er de også specialiserede i, at finde den type af posters, som du leder efter. Du kan bestille direkte hos Re-art og med koden ByMalin får du 15 % rabat på dit køb.

Hjemmeside: www.re-art.dk

Relife Studio

Relife Studio satser på en bæredygtig tilgang til design og skaber interiør, som f.eks. lamper og vaser, af overskudsmateriale fra andre produktioner. Alle deres produkter er håndlavede i Danmark og deres primære materialer er bølgepap og kanalplast.

Hjemmeside: www.relifestudio.dk

Rustikka

Rustikka sælger rustikt boliginteriør, møbler, kunst og tørrede blomster fra brands som f.eks. House Doctor, muubs, Kodanska og Nicolas Vahé.

Hjemmeside: www.rustikka.dk

Spliid

Spliid tilbyder et stort udvalg af puder og print i luksus vintage og boheme stil som passer godt ind i den nordiske boligindretning.

Hjemmeside: www.byspliid.dk

WeRug logo
WeRug

WeRug er en dansk virksomhed som sælger tæpper i alle størrelser, former og farver. De har 19 kollektioner af inden- og udendørstæpper i over 200 farver, som alle kan tilpasses i størrelse og form, så de passer perfekt ind i dit hjem. Med koden bymalin15 får du 15 % rabat på din bestilling.

Hjemmeside: www.werug.dk