Maison

Erhvervsindretning

Øge din omsætning ved at tage hjælp fra en professionel indretningskonsulent. Jeg skaber fantastiske rammer for dine medarbejdere og kunder som kan give positive resultat på din virksomheds bundlinje.

By Malin_styling_erhvervskunder
Erhvervslokaler

Øge din omsætning ved at give dine kunder den gode oplevelse. Mere end 80 % af forbrugerne mener, at oplevelsen de får i f.eks. en butik, er lige så vigtig som produktet eller ydelsen i sig selv. Din omsætning afhænger til dels kundens oplevelse.

Uanset om du har en butik, salon eller restaurant kan jeg hjælpe dig med at skabe en skøn indretning som tiltaler dine kunder og afspejler dit brand. Jeg sikrer, at indretningen tager udgangspunkt i dine medarbejdere og kunders behov.

 

Kontormiljøer

Glade medarbejdere giver glade kunder, og glade kunder fører til loyale kunder og højere omsætning. Det fysiske arbejdsmiljø kan have afgørende betydning for, hvordan vi præsterer på arbejdspladsen, og indretningen bør derfor understøtte din virksomheds forskellige arbejdsfunktioner og samarbejdsformer. Et kontor skal opfylde mange funktioner. Her mødes dine medarbejdere med kollegaer, de har møder med kunder og samarbejdspartnere og det er her, de hver dag løser virksomhedens vigtige opgaver. Måske er der brug for plads til både kreativ udfoldelse, fordybelse og en professionel hverdag.

Jeg sætter mig ind i din virksomheds behov og omsætter dem til konkrete indretningsforslag. Sammen definerer vi vores samarbejde – jeg kan stå for hele processen eller fungere som sparringspartner.

 

Chai latte
Fremvisningsbolig_kontor
Salgsstyling

Salgsstyling kan reducere liggetiden og øge prisen, når du skal sælge en bolig. Med indretning og styling kan du vise en potentiel køber boligens muligheder og skabe den helt rigtige mavefornemmelse og det gode førstehåndsindtryk.

Jeg hjælper ejendomsmæglere, byggeentreprenører og byggefirmaer med at indrette boliger til salg og fremvisning. Min vigtigste opgave er at forstå en potentiel købers ønsker og behov, og jeg sikrer, at boligen fremstår som et hjem med varme og sjæl.