Maison

Tilmeld dig til By Malin indretning & styling - nyhedsbrev

* = Obligatorisk felt

Drevet af MailChimp!
Title Image

Dekoration & Styling

Dekoration & styling: Giv kunderne et godt førstehåndsindtryk af dine produkter

Styling af jeres produkter får dem ikke kun til at fremstå lækre over for kunderne. De fremhæver også jeres virksomheds identitet, og de viser jeres kunder, hvem I er som virksomhed, og hvad I står for. Den visuelle præsentation er vigtig, uanset om I vil tage billeder til print eller SoMe, deltage i en messe eller style jeres butik eller showroom. Jeg kan hjælpe jer med fotostyling, butiksstyling og messestyling. Læs mere om mine ydelser på siden her.

Fotostyling: Få hjælp til at tage lækre og professionelle billeder af dine produkter 

I kan også få min hjælp, når I skal have taget billeder til print, SoMe og pressemateriale. Jeg styler jeres produkter på en æstetisk og professionel måde, som både passer til jeres produkter og brand. Det handler om, at vi skaber de optimale rammer for, at kameraet kan fange essensen af jeres brand. Kontakt mig her, hvis I gerne vil have hjælp til fotostyling af jeres produkter.

Butiksstyling: Sådan inspirerer I kunderne, så snart de træder ind af jeres dør

Jeres kunder skal inspireres og motiveres til at købe jeres produkter, når de træder ind i af døren hos jer. Jeg skaber den dekoration og styling, der sikrer, at det lykkedes. Med min baggrund i kommunikation, branding og projektledelse, er I sikret en ressource i mig, som ser hele billedet, og som husker alle de små detaljer, som gør forskellen for kundens helhedsindtryk. Derudover får I muligheden for at få mig tilknyttet som en fast samarbejdspartner, sådan at der er en visuel sammenhæng mellem alle jeres kollektioner. Som en bonus lærer vi hinanden rigtig godt at kende – hvilket gør mit arbejde både lettere og endnu sjovere, fordi jeg virkelig lærer jeres virksomheds brand og stemme at kende.

Ring til mig på 21 36 14 85 så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad det er I har brug for og finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe jer.

Messestyling: Tiltræk de helt rigtige kunder til jeres stand

Skal I på messe, og føler I jer lidt på udebane i forhold til, hvordan I kan indrette jeres stand? Indretningen af jeres messestand er en uvurderlig ressource, hvis I bruger den rigtigt. Hvis I indretter den rigtigt, kan I nemlig både udtrykke jeres brand og  tiltrække flere af de helt rigtige potentielle kunder til jeres stand. Med mig ombord kan I få udviklet et stylingkoncept, som både sikrer jeres personlige stil, men som også gør, at I kan koncentrere jer om alt det andet, I gerne vil bruge tid og energi på inden en messe. 

Kontakt mig her, hvis I gerne vil vide mere om messestyling og, hvordan et samarbejde med mig foregår.

Jeg har haft stor fornøjelse af, at have Malin til at style i min butik. Med stor faglighed og engagement fik hun med flotte og gennemtænkte detaljer, en klar og tydelig stil frem. Malin er god til at lytte til ønsker og behov. Tak for et flot arbejde.

Nikolaj, Rotpunkt Køkken

"Malin har stået for indretning og styling af min messestand til Formland. Når man er selvstændig er der mange ting man skal have styr på til sådan en messe, så det var en lettelse, at jeg kunne slappe af i forhold til messestanden og koncentrere mig om alle de andre arbejdsopgaver. Malin er virkelig sød og nem at arbejde sammen med. Hun forstod at gribe de idéer jeg havde og videreføre dem til et færdigt super godt resultat".

Charlotte, Spliid

Hvorfor virker det at få hjælp af et dekorationsfirma som mit til diverse stylingopgaver?

Den bedste måde at sælge jeres produkter på er ved at vise dem frem. Og vise dem fra deres bedste side. Hvis I prioriterer en æstetisk og professionel styling af jeres produkter, vil I ikke kun mærke en tilfredshed over helhedsindtrykket – I vil også kunne se det på bundlinjen. For den rette dekoration og styling sælger bare. 

Ligesom den rette styling vil hjælpe jeres virksomhed med at skille sig ud fra mængden. Og I har brug for at skille jer ud fra de andre, så kunderne kan mærke, hvordan I er anderledes, og hvad de køber ind på hos jer fremfor hos jeres konkurrenter. Kunder vil inspireres – og hvis I styler jeres produkter rigtigt, vil I både kunne gøre netop dette og samtidig sikre jer, at I tiltrækker den rigtige målgruppe. Overvej selv, hvor dragende et smukt og velovervejet butiksvindue kan være, når I går forbi. Det er den følelse, vi sammen skal give jeres kunder.

Vi finder en skræddersyet løsning, der passer til jeres virksomhed

Hvis I føler, at det her ligger uden for jeres spidskompetencer, forstår jeg jer godt. I har mange andre ting på jeres to do. Ting, som I ekselerer i, og som, I måske ovenikøbet synes, er både spændende og sjove. Frygt ej. Styling og dekoration er noget af det, jeg brænder for. Noget af det, jeg synes er allersjovest her i verden. I kan enten bruge mig som kreativ sparringspartner før en fotostyling, messedeltagelse eller butiksstyling, hvor jeg udvikler stylingkonceptet, et moodboard og layoutplanen, som I så implementerer. I kan selvfølgelig også få mig til at tage mig af det hele fra start til slut. Så tager jeg ansvar for hele processen – alt fra idé til færdig styling. 

Det er helt op til jer, hvilken løsning I vælger. I kan ringe til mig på 21 36 14 85, så vi kan tage en snak om, hvad der er det rigtige for jeres virksomhed.

Snakken er helt uforpligtende, men en perfekt mulighed for, at vi kan få talt ordentligt om, hvad jeres behov, ønsker og forventninger er. Vi kan enten mødes digitalt eller tage en snak over telefonen.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og ikke mindst høre meget mere om jeres virksomhed.