Maison

Tilmeld dig til By Malin indretning & styling - nyhedsbrev

* = Obligatorisk felt

Drevet af MailChimp!
Title Image

Dekoration & Styling

Dekoration & styling: Giv kunderne et godt førstehåndsindtryk af dine produkter

Styling af dine produkter får dem ikke kun til at fremstå lækre over for kunderne. De fremhæver også din virksomheds identitet, og de viser dine kunder, hvem I er som virksomhed, og hvad I står for. Den visuelle præsentation er vigtig, uanset om du vil tage billeder til print eller SoMe, deltage i en messe eller style jeres butik eller showroom. Jeg kan hjælpe jer med de forskellige former for styling og dekoration. Det kan du læse mere om på siden her.

Fotostyling: Få hjælp til at tage lækre og professionelle billeder af dine produkter 

Du kan også få min hjælp, når du skal have taget billeder til print, SoMe og pressemateriale. Jeg styler dine produkter på en æstetisk og professionel måde, som både passer til dine produkter og dit brand. Det handler om, at vi skaber de optimale rammer for, at kameraet kan fange essensen af dig og dit brand. Kontakt mig her, hvis du gerne vil have hjælp til fotostyling af dine produkter.

Butiksstyling: Sådan inspirerer du kunderne, så snart de træder ind af din dør

Dine kunder skal inspireres og motiveres til at købe dine produkter, når de træder ind i af døren hos dig. Jeg skaber den dekoration og styling, der sikrer, at det lykkedes. Med min baggrund i kommunikation, branding og projektledelse, er I sikret en ressource i mig, som ser hele billedet, og som husker alle de små detaljer, som gør forskellen for kundens helhedsindtryk. Derudover får du muligheden for at få mig tilknyttet som en fast samarbejdspartner, sådan at der er en visuel sammenhæng mellem alle dine kollektioner. Som en bonus lærer vi hinanden rigtig godt at kende – hvilket gør mit arbejde både lettere og endnu sjovere, fordi jeg virkelig lærer dig og din virksomheds brand og stemme at kende.

Ring til mig på 21 36 14 85 så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad det er du har brug for og finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Messestyling: Tiltræk de helt rigtige kunder til
jeres stand

Skal I på messe, og føler I jer lidt på udebane i forhold til, hvordan I kan indrette jeres stand? Din indretningen af din messestand er en uvurderlig ressource, hvis du bruger den rigtigt. Hvis du indretter den rigtigt, kan du nemlig både udtrykke dit brand og  tiltrække flere af de helt rigtige potentielle kunder til jeres stand. Med mig ombord kan I få udviklet et stylingkoncept, som både sikrer jeres personlige stil, men som også gør, at I kan koncentrere jer om alt det andet, I gerne vil bruge tid og energi på inden en messe. 

Kontakt mig her, hvis I gerne vil vide mere om, hvordan et samarbejde med mig foregår.

Jeg har haft stor fornøjelse af, at have Malin til at style i min butik. Med stor faglighed og engagement fik hun med flotte og gennemtænkte detaljer, en klar og tydelig stil frem. Malin er god til at lytte til ønsker og behov. Tak for et flot arbejde.

Nikolaj, Rotpunkt Køkken

"Malin har stået for indretning og styling af min messestand til Formland. Når man er selvstændig er der mange ting man skal have styr på til sådan en messe, så det var en lettelse, at jeg kunne slappe af i forhold til messestanden og koncentrere mig om alle de andre arbejdsopgaver. Malin er virkelig sød og nem at arbejde sammen med. Hun forstod at gribe de idéer jeg havde og videreføre dem til et færdigt super godt resultat".

Charlotte, Spliid

Hvorfor virker det at få hjælp af et dekorationsfirma som mit til diverse stylingopgaver?

Den bedste måde at sælge dine produkter på er ved at vise dem frem. Og vise dem fra deres bedste side. Hvis du prioriterer en æstetisk og professionel styling af dine produkter, vil du ikke kun mærke en tilfredshed over helhedsindtrykket – du vil også kunne se det på bundlinjen. For den rette dekoration og styling sælger bare. 

Ligesom den rette styling vil hjælpe din virksomhed med at skille sig ud fra mængden. Og du har brug for at skille dig ud fra de andre, så kunderne kan mærke, hvordan du er anderledes, og hvad de køber ind på hos dig fremfor hos dine konkurrenter. Kunder vil inspireres – og hvis du styler dine produkter rigtigt, vil du både kunne gøre netop dette og samtidig sikre dig, at du tiltrækker den rigtige målgruppe. Overvej selv, hvor dragende et smukt og velovervejet butiksvindue kan være, når du går forbi. Det er den følelse, vi sammen skal give dine kunder.

Vi finder en skræddersyet løsning, der passer til dig og din virksomhed

Hvis du føler, at det her ligger uden for dine spidskompetencer, forstår jeg dig godt. Du har mange andre ting på din to do. Ting, som du ekselerer i, og som, du måske ovenikøbet synes, er både spændende og sjove. Frygt ej. Styling og dekoration er noget af det, jeg brænder for. Noget af det, jeg synes er allersjovest her i verden. Du kan enten bruge mig som kreativ sparringspartner før en fotosession, messedeltagelse eller butiksstyling, hvor jeg udvikler stylingkonceptet, et moodboard og layoutplanen, som du så implementerer. Du kan selvfølgelig også få mig til at tage mig af det hele fra start til slut. Så tager jeg ansvar for hele processen – alt fra idé til færdig styling. 

Det er helt op til dig, hvilken løsning du vælger. Du kan ringe til mig på 21 36 14 85, så vi kan tage en snak om, hvad der er det rigtige for dig og din virksomhed.

Snakken er helt uforpligtende, men en perfekt mulighed for, at vi kan få talt ordentligt om, hvad dine behov, ønsker og forventninger er. Vi kan enten mødes digitalt eller tage en snak over telefonen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og ikke mindst høre meget mere om din virksomhed.