Maison

Title Image

Boligindretning

“Indretningen i din bolig er med til at skabe rammerne for det sted, som du kalder dit hjem. Det er nok et sted, hvor du bruger mange timer og det er vigtigt, at du trives der. Det kan være svært at sætte fingeren på, hvorfor indretningen i ens hjem ikke fungerer. Min opgave som indretningskonsulent er af forstå dine behov og ønsker, og at få funktionalitet og æstetik at gå op i højere enhed. Jeg hjælper dig at få dine indretningsdrømme opfyldt”.

Tilfredse kunder

"Jeg havde brug for at pifte vores soveværelse op og kontaktede Malin, da jeg har set hendes kreative idéer og fine indretninger på Facebook. Malin præsenterede et moodboard med farver, møbler, tips og idéer til indretning, som jeg implementerede. Resultatet blev rigtig godt".

Celia, Odense

"Samarbejdet med Malin oplevede jeg helt fantastisk. Hun har været tro imod mit budget og har virkelig fået skabt en indretningen som harmonere så godt med den jeg er, samtidig med, at hun har tænkt ud af boksen og igennem hendes kreative tilgang, givet mit hjem et smukt løft, hvor jeg nu føler mig helt og aldeles hjemme".

Christine, Fredericia
Privat indretning

Dit hjem er et sted, hvor du slapper af, samler energi og er sammen med venner og familie. Det er et sted, hvor du skal føle dig tryg og trives. Det er derfor en god idé at indrette dit hjem på en måde som afspejler dig. Dét vil jeg gerne hjælpe dig med.

Jeg kan tilbyde en helhedsløsning, hvor jeg er ansvarlig for alt fra idé til færdig indretning, eller fungere som sparringspartner og yde indretningsrådgivning. Derudover tilbyder jeg online indretningshjælp.

 

Boligsalg

Salgsstyling kan reducere liggetiden og øge prisen, når du skal sælge din bolig. Det er vigtigt, at en potentiel køber kan se boligens muligheder, og mavefornemmelsen bør ikke undervurderes. Med indretning og styling kan du vise en potentiel køber boligens muligheder og skabe den helt rigtige mavefornemmelse og det gode førstehåndsindtryk.

Jeg hjælper dig med at gøre din bolig klar til salg.

 

Om

Min interesse for interiør styling og indretning har jeg haft siden barnsben. Du er velkommen til at læse lidt mere om mig.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi drøfter dine indretningsdrømme.

Priser

Du betaler en fast timepris eller vælger du en pakkeløsning, så du allerede fra start ved, hvor meget du skal betale.