Maison

Title Image

Forhandleraftaler

Jeg har indgået aftaler med flere danske interiørvirksomheder, hvilket betyder, at du kan købe møbler og boliginteriør til gode priser. Du kan spare op til 25 % i forhold til priserne i butikker og webshops. For at gøre det så nemt som muligt for dig, sørger jeg for at bestille alle varerne til dig.

Bloomingville

Bloomingville har et stort og bredt udvalg af boliginteriør, møbler og tilbehør til haven. Smukt design og nordisk varme kendetegner Bloomingvilles produkter.

Hjemmeside: www.bloomingville.com

Cozy Living

Cozy Living tilbyder et bredt udvalg af møbler, boliginteriør og køkkenting samlet i fire forskellige brands: Cozy living, BAHNE, Margit Brandt, Gorms og Miss Étoile.

Hjemmeside: www.cozyliving.dk

Ib Laursen

Ib Laursen har mere end 3500 varer i sit sortiment og her kan du finde alt til din bolig og have. Stilen kan nok bedst beskrives som ’rustik nordisk hygge’.

Hjemmeside: www.iblaursen.dk

House Nordic

House Nordic sælger det meste til hjemmet og deres sortiment har et stilrent look, som passer til de fleste hjem.

Hjemmeside: www.housenordic.dk

Re-art

Re-art er en plakatvirksomhed, som sælger unika originale og genoptrykte plakater fra gamle ugeblade. Udover at sælger plakater via deres webshop, er de også specialiserede i, at finde den type af posters, som du leder efter.

Hjemmeside: www.re-art.dk

Relife Studio

Relife Studio satser på en bæredygtig tilgang til design og skaber interiør, som f.eks. lamper og vaser, af overskudsmateriale fra andre produktioner. Alle deres produkter er håndlavede i Danmark og deres primære materialer er bølgepap og kanalplast.

Hjemmeside: www.relifestudio.dk

Rustikka

Rustikka sælger rustikt boliginteriør, møbler, kunst og tørrede blomster fra brands som f.eks. House Doctor, muubs, Kodanska og Nicolas Vahé.

Hjemmeside: www.rustikka.dk

Spliid

Spliid tilbyder et stort udvalg af puder og print i luksus vintage og boheme stil som passer godt ind i den nordiske boligindretning.

Hjemmeside: www.byspliid.dk