Maison

Title Image

Hvordan gør man et badeværelse hyggeligt?

Hvordan gør man et badeværelse hyggeligt?

Nemme løsninger til dig, der ønsker at bringe hygge ind i hjemmets mest sterile rum

Badeværelset er modsat køkkenet ikke det rum, vi tilbringer mest tid i. Det kan føles som et nødvendigt rum, der ikke behøver at kunne andet end at være praktisk. Men måske er det lige præcis den opfattelse, der gør, at vi ikke tilbringer mere tid på badeværelset. Egentlig er det jo rummet, hvor vi skal gøre os klar til dagen – rummet er altså med til at sætte humøret og energien for dagen forude, og derfor skylder vi os selv at skabe de bedste omgivelser til en god dag. 

Der findes mange fine bud på, hvordan man skaber et æstetisk og tidløst badeværelse, hvis man er ude i god tid og er villig til at renovere. Men hvis du i stedet er på udkig efter små, nemme og hurtige løsninger på at skabe et hyggeligt badeværelse, så kommer her tre tips, som du kan implementere på ingen tid. 

Lækre tekstiler

På badeværelset skal vi have håndklæder til at tørre os og eventuelt en måtte at stå på. Men udover at opfylde de praktiske behov, kan tekstiler også være med til at blødgøre det ellers hårde og til tider meget sterile rum. Derfor kan du bruge lidt ekstra tid på at finde de helt rigtige tekstiler, der føles godt for dig. En god idé er også at benytte tekstilerne til at skabe sammenhæng og personlighed i rummet. Vælg eksempelvis materialer i samme nuance eller i en særpræget stil.  

Grønne planter

Badeværelset kan føles koldt og kedeligt, men grønne planter kan bringe liv indenfor. Har du en større overflade eller meget gulvplads på badeværelset, kan en plante måske være den perfekte genstand til at fylde pladsen. Det er nemt at indrette med planter, fordi de passer ind i enhver stil og kan fås i enhver størrelse. Og på badeværelset er de med til at skabe en velkommen kontrast til de blanke og hårde overflader.  

Personlig kunst

Selvom badeværelset ikke er et rum, hvor vi samles og tilbringer tid med venner og familie, kan vores personlighed stadig få en plads i indretningen af badeværelset. Den nemmeste måde at gøre et rum til dit eget er at få kunst på vægge eller hylder. Kunst kan skabe sammenhæng mellem badeværelset og hjemmets andre rum, så det bliver tydeligt, at det er DIT hjem.